Selamat Datang ke Portal Permohonan Online ASWARA

 
Program Yang Ditawarkan
  Paparan senarai program yang ditawarkan secara on-line bagi Sesi Akademik 2019/2020 (I). Program yang ditawarkan dikategorikan mengikut fakulti tertentu yang terdapat di ASWARA.
Borang Permohonan On-Line
  Borang permohonan kemasukan on-line bagi Sesi Akademik 2019/2020 (I). Pemohon yang ingin mengikuti program yang ditawarkan boleh membuat permohonan secara on-line dengan mengisi dan melengkapkan maklumat yang diperlukan di laman ini.
  Tempoh permohonan adalah dari 15 Februari 2019 hingga 15 Mei 2019.
  Notis Peringatan : Makluman, pemohon hanya boleh membuat permohonan sekali sahaja. Permohonan kali kedua menggunakan kad pengenalan (No. K/P) yang sama TIDAK DIBENARKAN.
Semakan Keputusan Permohonan
  Paparan status keputusan permohonan kemasukan program secara on-line bagi Sesi Akademik 2019/2020 (I). Pemohon yang telah membuat permohonan boleh menyemak status keputusan permohonannya dengan menggunakan No. K/P dan No. siri yang telah diberi.
  Bermula dari tarikh 23 Mei 2019, keputusan permohonan akan dimaklumkan.
  Tarikh akhir untuk menerima atau menolak tawaran adalah 3 Jun 2019.
  Untuk makluman, anda kini boleh menyemak keputusan permohonan kemasukan ke ASWARA melalui telefon bimbit anda dengan menaip ASWARA < jarak > ENROL < jarak > [No. KP Pemohon tanpa simbol '-'], hantarkan ke 15888. Setiap mesej yang dihantar akan dicaj RM0.15. Setiap mesej yang diterima akan dicaj RM0.20. Tertakluk kepada terma dan syarat.