Selamat Datang ke Portal Permohonan Online ASWARA

 
Program Yang Ditawarkan
  Paparan senarai program yang ditawarkan secara on-line bagi Sesi Akademik 2019/2020 (I). Program yang ditawarkan dikategorikan mengikut fakulti tertentu yang terdapat di ASWARA.
Borang Permohonan On-Line
  Borang permohonan kemasukan on-line bagi Sesi Akademik 2019/2020 (I). Pemohon yang ingin mengikuti program yang ditawarkan boleh membuat permohonan secara on-line dengan mengisi dan melengkapkan maklumat yang diperlukan di laman ini.
  Tempoh permohonan adalah dari 16 Julai 2019 hingga 19 Julai 2019.
  Notis Peringatan : Makluman, pemohon hanya boleh membuat permohonan sekali sahaja. Permohonan kali kedua menggunakan kad pengenalan (No. K/P) yang sama TIDAK DIBENARKAN.
Semakan Keputusan Permohonan
  Paparan status keputusan permohonan kemasukan program secara on-line bagi Sesi Akademik 2019/2020 (I). Pemohon yang telah membuat permohonan boleh menyemak status keputusan permohonannya dengan menggunakan No. K/P dan No. siri yang telah diberi.
  Bermula dari tarikh 1 Ogos 2019, keputusan permohonan akan dimaklumkan.
  Tarikh akhir untuk menerima atau menolak tawaran adalah 19 Ogos 2019.
  Untuk makluman, anda kini boleh menyemak keputusan permohonan kemasukan ke ASWARA melalui telefon bimbit anda dengan menaip ASWARA < jarak > ENROL < jarak > [No. KP Pemohon tanpa simbol '-'], hantarkan ke 15888. Setiap mesej yang dihantar akan dicaj RM0.15. Setiap mesej yang diterima akan dicaj RM0.20. Tertakluk kepada terma dan syarat.